Набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України «Про реалізацію спільного з Міжнародною Федерацією Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця та Товариством Червоного Хреста України проєкту щодо надання підтримки особам з інвалідністю внаслідок війни» від 16 грудня 2022 р. № 1393.

Право на грошову допомогу мають повнолітні громадяни України, яким відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» надано статус особи з інвалідністю внаслідок війни I або II групи та відомості про яких внесені до Єдиного державного реєстру ветеранів війни.

Виплата грошової допомоги здійснюється незалежно від отримання особами інших видів допомоги на банківський рахунок заявника у розмірі 4000 гривень на місяць протягом чотирьох місяців.

Заява на отримання грошової допомоги формується в електронній формі на вебсайті https://eveteran.gov.ua/ після проходження заявником електронної ідентифікації та автентифікації з використанням інтегрованої системи електронної ідентифікації, електронного підпису, що базується на кваліфікованому сертифікаті електронного підпису.

За додатковою інформацією звертатися в управління праці та соціального захисту населення Могилів-Подільської міської ради

  • за адресою: м.Могилів-Подільський, вул. Василя Стуса, 56
  • за тел.: 6-51-63
  • моб.: (098) 461-82-47