Начальник відділу економіки Ірина Мостовик та головний спеціаліст відділу економіки Володимир Коваль фінансового управління міської ради презентували проекти Могилів-Подільської громади перед експертами обласного конкурсу «Комфортні громади».

  • Це проект «Освітлені вулиці – сучасна громада», який має на меті підвищення безпеки на вулицях села Карпівка та покращення благоустрою через реконструкцію мережі вуличного освітлення.
  • А також проект «Якісне поле для майбутніх перемог», який передбачає відновлення технічного стану штучного покриття міні-футбольного поля для проведення занять з міні-футболу у с. Серебрія Могилів-Подільської міської територіальної громади та відновлення огорожі.

Цього року обласний конкурс «Комфортні громади» стартував раніше, щоб можна було раніше обрати переможців і мати достатньо часу для якісної та ефективної реалізації проектів.

Крім того, конкурс проходить у два етапи й спочатку самі громади, їхні небайдужі мешканці та ініціативні групи визначали пріоритетні для себе проекти, які можуть бути представлені вже на обласному рівні.

Далі відібрані проекти надійдуть Експертній Раді, яка й визначатиме переможців.