Розмір шрифту:

Рішення виконкому 31.03.2021

31.03.2021

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ чергового засідання виконавчого комітету міської ради від 31.03.2021 року

 

№71 Про роботу управління праці та соціального захисту населення міської ради за 2020 рік.

№72 Про затвердження оновленого складу комісії з обстеження технічного стану житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа в Могилів – Подільській міській територіальній громаді Могилів - Подільського району Вінницької області.

№73 Про затвердження оновленого складу комісії з питань розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно – ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.            

№74 Про затвердження оновленого складу опікунської ради з питань забезпечення прав повнолітніх осіб, які потребують опіки (піклування).

№75 Про затвердження протоколів засідань комісій.

№76 Про затвердження висновку про доцільність призначення опікуна.

№77 Про роботу Могилів – Подільського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) за 2020 рік.

№78 Про затвердження Положення про порядок та умови надання платних соціальних послуг Могилів – Подільським міським територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг), тарифів на платні соціальні послуги, що надаються Могилів – Подільським міським територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

№79 Про фінансово – господарську діяльність міського комунального підприємства «Комбінат комунальних підприємств» за 2020 рік.

№80 Про надання дозволу на коригування проектно – кошторисної документації.

№81 Про затвердження схеми на встановлення дорожнього знаку.

№82 Про підготовку та проведення конкурсу із вивезення побутових відходів з території приєднаних до Могилів – Подільської міської територіальної громади сіл.

№83 ППро надання дозволу на виготовлення проектно – кошторисної документації на встановлення індивідуального опалення.

№84 Про постановку громадян на квартирний облік.

№85 Про зміну виду черговості.

№86 Про видачу дублікатів свідоцтв про право власності на житло.

№87 Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами.

№88 Про надання вихідних даних.

№89 Про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень.

№90 Про затвердження Акту обстеження будівлі котельні Навчально – виховного комплексу №3 по проспекту Незалежності, 110, 2а, в місті Могилеві – Подільському.

№91 Про створення спеціалізованих служб цивільного захисту Могилів – Подільської міської територіальної громади.

№92 Про надання повної цивільної дієздатності.

№93 Про затвердження заходів щодо реалізації в Могилів – Подільській міській територіальній громаді Могилів – Подільського району Вінницької області Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2025 року.

№94 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 26.11.2020р. №314 «Про створення комісії з питань захисту прав дитини».

№95 Про визначення місця проживання малолітньої дитини.

№96 Про внесення змін до фінансового плану на 2021 рік комунального некомерційного підприємства «Могилів – Подільська окружна лікарня інтенсивного лікування» Могилів – Подільської міської ради.

№97 Про передачу на баланс Фінансово – економічного управління Могилів – Подільської міської ради нежитлових приміщень комунальної власності.

№98 Про затвердження ціни на послуги з управління багатоквартирними будинками.

№99 Про черговий призов громадян України на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань у 2021 році.

№100 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Могилів – Подільської міської ради від 30.08.2018 року №310.

№101 Про внесення змін до бюджету Могилів – Подільської міської територіальної громади Могилів – Подільського району Вінницької області на 2021 рік.

№102 Про продовження терміну дії паспортів прив’язки трьох тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

№103 Про надання дозволу на проведення робіт з благоустрою прилеглої території до торгово – офісного приміщення.