Розмір шрифту:

Рішення виконкому 30.01.2020

30.01.2020

 

№1 Про роботу фінансово-економічного управління міської ради та виконання міського бюджету за 2019 рік.

№2 Про внесення змін до бюджету міста Могилева-Подільського на 2020 рік.

№3 Про затвердження договору про пайову участь в розвитку інфраструктури міста Могилева-Подільського.

№4 Про надання дозволу на укладання договорів суборенди нерухомого майна комунальної власності територіальної громади міста Могилева-Подільського по вул. Полтавській, 23.

№5 Про стан роботи з заявами та зверненнями громадян у апараті Могилів-Подільської міської ради та її виконавчих органах за 2019 рік.

№6 Про стан роботи з документами у Виконавчому комітеті та структурних підрозділах Могилів-Подільської міської ради за 2019 рік.

№7 Про затвердження складу комісії щодо розгляду заяв членів сімей загиблих, осіб з інвалідністю та внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення в м. Могилеві-Подільському.

№8 Про затвердження протоколів засідань комісій.

№9 Про надання дозволу на переукладення договору оренди нерухомого майна комунальної власності територіальної громади міста Могилева-Подільського.

№10 Про надання дозволу на укладення договору оренди нерухомого майна комунальної власності територіальної громади міста Могилева-Подільського.

№11 Про затвердження ціни послуги з управління багатоквартирними будинками.

№12 Про безоплатну передачу матеріальних цінностей з балансу управління житлово-комунального господарства міської ради на баланс міського комунального підприємства «Комбінат комунальних підприємств».

№13 Про видачу дублікату свідоцтва про право власності на житло.

№14 Про підвищення рівня мобілізаційної готовності транспортних засобів та виконання посадовими особами м. Могилева-Подільського військово-транспортного обов’язку.

№15 Про впорядкування адреси об’єкту нерухомості.

№16 Про надання паспорту прив’язки тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

№17 Про демонтаж тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності по вул. Грецькій в м. Могилеві-Подільському.

№18 Про надання дозволу на укладання договору суборенди нерухомого майна комунальної власності територіальної громади міста Могилева-Подільського по вул. Полтавській, 89/2.

№19 Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на встановлення індивідуального опалення.

№20 Про передачу матеріальних цінностей з балансу управління житлово-комунального господарства міської ради на баланс МКП «Житловокомунгосп».

№21 Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт вулично-дорожньої мережі.

№22 Про надання дозволу на приєднання до газорозподільної системи.