Розмір шрифту:

Рішення виконкому 28.01.2021

28.01.2021

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ чергового засідання виконавчого комітету міської ради від 28.01.2021 року

 

№8 Про роботу фінансово – економічного управління міської ради та виконання міського бюджету за 2020 рік.

№9 Про внесення змін до бюджету Могилів – Подільської міської територіальної громади Могилів – Подільського району Вінницької області на 2021 рік.

№10 Про намір передачі об’єкту нерухомого майна комунальної власності в оренду та включення його до Переліку об’єктів оренди другого типу.

№11 Про передачу на баланс Могилів – Подільському МКП РО «Скорбота» нерухомого майна комунальної власності по вул. Володимирській, 14.

№12 Про стан роботи з документами у Виконавчому комітеті та структурних підрозділах Могилів – Подільської міської ради за 2020 рік.

№13 Про стан роботи з заявами та зверненнями громадян у апараті Могилів – Подільської міської ради та її виконавчих органах за 2020 рік.

№14 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 26.11.2020 року №310 «Про організацію особистого прийому громадян міським головою, заступниками міського голови, членами виконавчого комітету міської ради, керівниками міської ради та її виконавчих органів».

№15 Про створення та затвердження посадового складу комісії з обстеження технічного стану житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа в Могилів – Подільській міській територіальній громаді Могилів - Подільського району Вінницької області.

№16 Про затвердження протоколів засідань комісій.

№17 Про встановлення ціни приймання відходів для ПП «Інтеграл ЕКО».

№18 Про надання дозволу на виготовлення проектно – кошторисної документації на встановлення індивідуального опалення.

№19 Про надання дозволу ОСББ «Стависька 65» на влаштування обмежувачів руху транспортних засобів.

№20 Про постановку громадян на квартирний облік.

№21 Про видачу дубліката свідоцтва про право власності на житло.

№22 Про приватизацію державного житлового фонду.

№23 Про демонтаж самовільно встановленої тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності по вул. Тропініна Василя в м. Могилеві – Подільському.

№24 Про надання вихідних даних.

№25 Про організацію проведення закупівель у лютому 2021 року.

№26 Про затвердження видів безоплатних суспільно корисних робіт для засуджених, на яких судом накладено кримінальне покарання у вигляді громадських робіт, та переліку об’єктів для відбування засудженими громадських робіт на 2021 рік.

№27 Про затвердження видів безоплатних суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт, та переліку об’єктів для відбування порушниками громадських робіт на 2021 рік.

№28 Про внесення змін до рішень виконавчого комітету Могилів - Подільської міської ради №№4, 5 від 22.01.2021 року.

№29 Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисних документацій.

№30 Про надання дозволу на приєднання до газорозподільної системи.