Розмір шрифту:

22.03.2024 - шафа керування потужністю 15 кВт 30А на базі перетворювача частоти з системою захисту

ОБГРУНТУВАНЯ технічних та якісних характеристик

та підстав закупівлі

 

Предмет закупівлі: ДК 021:2015: 31211110-2 Щити керування (шафа керування потужністю 15 кВт 30А на базі перетворювача частоти з системою захисту)

             Закупівля оголошена відповідно до наказу по підприємству від 12.03.2024 № 67 –Г.

Обґрунтування доцільності закупівлі.

      Для стабілізації тиску води у водогінній мережі та відповідно службової записки інженера – енергетика Віктора Черніцького від 12.03.2024.

 Обґрунтування обсягів закупівлі. Обсяги визначено відповідно до наявної потреби з врахуваням навяності коштів підприємства.

    Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі. Якісні характеристики визначено відповідно до  норм і стандартів для зазначеного предмета закупівлі, відповідно службової записки інженера – енергетика Віктора Черніцького від 12.03.2024 .

Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі. Очікувана вартість закупівлі визначена, враховуючи наявні комерційні пропозиції учасника з вибором найнищої ціни на аналогічний вид товару. Ціна закупівлі – 99 840,00 грн з ПДВ.

Фінансування з власного бюджету.

     Відповідно п.9. Особливостей Під час здійснення публічних закупівель, передбачених цим пунктом, без використання електронної системи закупівель замовники повинні відповідно до Закону дотримуватися принципів здійснення публічних закупівель, зокрема максимальної економії, ефективності, запобігання корупційним діям і зловживанням, та за результатами їх здійснення за умови, що вартість закупівлі становить або перевищує 50 тис. гривень, оприлюднювати в електронній системі закупівель звіт про договір про закупівлю, укладений без використання електронної системи закупівель, відповідно до пункту 3-8 розділу X “Прикінцеві та перехідні положення” Закону, а також обґрунтування підстави для здійснення замовником закупівлі відповідно до цього пункту. Обґрунтування у вигляді розпорядчого рішення замовника або іншого документа готується уповноваженою особою або іншою службовою (посадовою) особою замовника та погоджується (затверджується) керівником замовника або іншою особою, визначеною керівником замовника.

Відповідно п. 11 Особливостей для здійснення закупівель товарів і послуг (крім послуг з поточного ремонту), вартість яких є меншою, ніж 100 тис. гривень, послуг з поточного ремонту, вартість яких є меншою, ніж 200 тис. гривень, робіт, вартість яких є меншою, ніж 1,5 млн. гривень, замовники можуть використовувати електронну систему закупівель відповідно до умов, визначених адміністратором електронної системи закупівель, у тому числі електронний каталог для закупівлі товарів. У разі здійснення таких закупівель без використання електронної системи закупівель замовник обов’язково дотримується принципів здійснення публічних закупівель, визначених Законом, вносить інформацію про таку закупівлю до річного плану та оприлюднює відповідно до пункту 3-8 розділу X “Прикінцеві та перехідні положення” Закону в електронній системі закупівель звіт про договір про закупівлю, укладений без використання електронної системи закупівель.

 

   Отже, враховуючи зазначене, з метою дотримання принципу ефективності закупівлі, якнайшвидшого забезпечення потреби населення міста у водопостачанні та водовідведенні в умовах воєнного стану замовник прийняв рішення щодо здійснення Закупівлі ,«Єдиний закупівельний словник»: 31211110-2 Щити керування (шафа керування потужністю 15 кВт 30А на базі перетворювача частоти з системою захисту) шляхом укладення договору без використання електронної системи відповідно п. 11 Особливостей з публікацією договору та додатків до нього в електронні системі закупівель.